datum: 17 september om 16.30uur
locatie: Kaai 62, Siberiastraat, Antwerpen (naast ’t Pomphuis)

 

Beste leerkracht,

Tijdens de Vlaamse Havendag organiseert het Havencentrum gratis boottochten. Om je te bedanken voor de fijne samenwerking, nodigen we jou en je gezin graag uit op een exclusieve tocht voor onze klanten. Tijdens deze boottocht op de Antwerpse dokken trakteren we je op verhalen over koffie, chocolade, maar ook over romantiek in de stad. Stadsgids Katrien Van Geystelen, van Achterklap, rijgt deze verhalen aan elkaar. Antwerpenaar Axl Peleman trakteert je op een intiem mini-concert. Samen sluiten we een geweldige Vlaamse Havendag in stijl af.

We verwachten je om 16.30 uur aan kaai 62, Siberiastraat, Antwerpen. De boottocht duurt ongeveer 1 uur. Vaar je graag mee? Je kunt je inschrijven met maximum 6 personen via deze link: https://goo.gl/forms/txaFmEsSvbDciDhm2.
Opgelet! Het aantal plaatsen is beperkt tot 210. Je inschrijving is pas definitief nadat je een bevestigingsmail ontvangen hebt.

Kom eens een babbeltje slaan!
Heb je voor de boottocht nog even tijd of blijf je liever met je voeten op het droge? Kom dan zeker even langs in de TechnoTrailer en de babbelcontainer van het Havencentrum op het Zaha Hadidplein. We tonen je er met veel plezier onze vernieuwde excursies. Zo kom je bijvoorbeeld alles te weten over ons gloednieuwe aanbod in de Waaslandhaven. Voor elke leerkracht ligt er een leuke attentie klaar.

Tot dan?

Het Havencentrum Antwerpen

Datum start
Datum eind
Afbeelding