Door epidemie geannuleerd

 

Op vrijdag 1 mei plant regionale VLA-werkgroep WAA een daguitstap naar GeoFort in Nederland. 

"Kom naar het interactieve forteiland waar alles draait om de aarde. Ontdek hoe het zit met nieuwe energiebronnen, big data en klimaatveranderingen. Leer over fake maps, satellieten en smartphones. In de GeoExperience ga je binnen en buiten het experiment aan. Je raakt gedesoriënteerd in de donkere ondergrondse gang. Je wordt uitgedaagd in het doolhof en raakt gefascineerd door de speurtochten en het schatzoeken. Kinderen kunnen speuren in de Vleermuisspeurtuin van Staatsbosbeheer. Na een dagje GeoFort weet je hoe een zalm de weg vindt, waarom de noordpool verschuift en nog veel meer. Het is uitdagend voor jong en oud." (bron: https://www.geofort.nl/ ) 

Dit "museum" werd in 2016 uitgeroepen tot beste kindermuseum van de wereld. Daarom geldt deze uitnodiging ook voor je familie en vrienden.

 

WAA stelt volgend programma voor:

- bezoek aan GeoExperience én picknickmaaltijd voor 25 euro per persoon. (kinderen tot en met 3 jaar gratis)

- optioneel en onder voorbehoud (ttz indien minimaal 8 deelnemers) workshop crisismanagement (duur 1.5u) voor 45 euro per persoon

"In een crisissituatie is het van levensbelang dat besluiten genomen worden naar aanleiding van goede beeldvorming. Snel en effectief informatie uitwisselen is daarvoor essentieel. Tijdens het bestrijden van een gesimuleerde ramp in de Crisis Control Center, zowel binnen als buiten, komt het neer op snel en effectief communiceren, zodat iedereen gelijktijdig hetzelfde beeld heeft. Dat gebeurt door gebruik van actuele digitale kaarten en GIS." (bron: https://www.geofortevents.nl/activiteiten/#workshop-crisismanagement )

 

Graag verzamelen we om 10u45u aan de inkom van GeoFort. Het einde is voorzien om 17u.

Je bent pas ingeschreven na ontvangst van je inschrijvingsformulier en je deelnamekosten. Doe dit zo snel mogelijk én vóór maandag 20 april 2020 op WAA-rekeningnummer BE58 0010 8849 3479, Kalishoekstraat 81A, Beveren. Alvast bedankt.

 

Met vriendelijke groeten,

namens WAA-bestuur

 

P.S. Adres GeoFort: Nieuwe Steeg 74, 4171 KG Herwijnen, Nederland (ca. 1u15 rijden vanaf Antwerpen)

Wie wil graag carpoolen (als bestuurder of als passagier)? Gelieve dit aan te duiden in je inschrijvingsformulier

Datum start
Datum eind
Afbeelding
Locatie
Adres GeoFort: Nieuwe Steeg 74, 4171 KG Herwijnen, Nederland (ca. 1u15 rijden vanaf Antwerpen)