BREAKING NEWS ! Vlaams Congres van Leraars Wetenschappen

Corona blijft ons parten spelen. Omwille van de huidige situatie en de onzekerheid wat de omicron-variant van het virus kan veroorzaken zal het 26ste Vlaams Congres van Leraars Wetenschappen verplaatst worden naar zaterdag 23 april 2022. We blijven wel gaan voor een live-editie aan de UGent, campus Ledeganck, Karel Lodewijk Ledeganckstraat 35, 9000 Gent.

Het programma kan u al raadplegen op www.congreswetenschappen.be. De inschrijvingen, uitsluitend elektronisch via dezelfde website, openen op 16 december, ze worden afgesloten op 28 februari. Leden van VOB, VeLeWe en VLA hebben tot en met 31december voorrang bij de keuze van de workshops. We raden wel aan om niet te lang te wachten met in te schrijven, het aantal deelnemers per workshop is beperkt.

We bieden u naar goede gewoonte een aantal workshops met (nieuwe) ideeën en inzichten waarin u hopelijk heel wat (didactische) inspiratie vindt, direct in de klas toepasbaar. De workshops komen uit de vakgebieden fysische aardrijkskunde, biologie, chemie, fysica maar kunnen ook geïntegreerd of vakoverstijgend zijn. U kan eveneens een kijkje nemen op de didactische beurs. Deelnemen kost 60 euro.

Dit congres wordt georganiseerd door VOB-vzw, VeLeWe-vzw en VLA-vzw. Het wordt mede ondersteund binnen het actieplan Wetenschapsinformatie en Innovatie, een initiatief van de Vlaamse overheid in samenwerking met het departement Economie, Wetenschap en Innovatie.

Marleen Van Strydonck, congrescoördinator

Datum start
Datum eind