Les in de kijker

Vanuit de VLA zijn we steeds op zoek naar interessante inhoud en didactische tips om aan te bieden aan onze leden. Iedereen wil een les die boeit, die verrast, die leerlingen zullen onthouden en niet alleen maar kennis overdraagt. Waarom willen we dan steeds het warm water opnieuw uitvinden als al die collega-leerkrachten ongetwijfeld toffe lessen bezitten?
Daarom hervormen we de rubriek “les van het jaar” naar “les in de kijker”, waarbij iedereen een, volgens hem/haar, mooie les kan insturen.

Heb jij een boeiende en interessante les waar je fier op bent? Wil je kans maken op de geldprijs die wordt uitgereikt aan de drie beste lesvoorbeelden? Dien dan jouw les ten laatste in op 15 januari 2020 via els.sichien@gmail.com. De drie genomineerden worden dan voorgesteld op het VLA-congres op 21 maart 2020.

Bij een echte wedstrijd en geldprijzen hoort natuurlijk een wedstrijdreglement. Enkel de 3 beste inzendingen ontvangen een geldprijs, maar de echte prijs is dat je lesvoorbeeld bijdraagt aan interesse en liefde voor het vak aardrijkskunde.