School water project - DOKano
We ronden onze nascholingsactiviteiten van dit schooljaar af op woensdag 18 mei met een aangename activiteit: kanovaren! Als leerkrachten aardrijkskunde kunnen we niet laten om er ook een educatief en geografisch tintje aan te geven. Daarom gaan we kanovaren bij DOKano te Gent. We beleven er hun 'Schoon Water Project'. Tijdens deze bewustmakende activiteit voor scholen krijgen we de gelegenheid om het Gentse water mee proper te maken, stil te staan bij ons eigen gedrag en bij te leren over de gevolgen ervan. Voor we het water opgaan is er een briefing en inleiding. Na het varen wordt onze vangst gesorteerd en is er een nabespreking. Meer info vind je hier.

Praktisch:

  • Datum: woensdagnamiddag 18 mei, 14u-17u
  • Locatie: Kapitein Zeppospark (tussen Bar Bricolage en Houtdok), Gent
    Dit is op fietsafstand van station Gent Dampoort, een bluebike ontlenen of een fiets huren bij MaxMobiel kan. Te voet kan ook, maar reken dan op een wandeling van 30 min.
  • Kostprijs: €3 (individuele VLA-leden en geo-studenten), €5 (alle anderen)
    Betalen bij inschrijving via overschrijving op BE50 9795 3746 8618 met vermelding van naam en voornaam. Jouw inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld. 
  • Inschrijven via deze link
  • Opgelet: max. 25 deelnemers (omwille van het aantal beschikbare kano's)
Datum start
Datum eind
Locatie
Kapitein Zeppospark (tussen Bar Bricolage en Houtdok), Gent