Vlaams Congres van Leraars Wetenschappen

 

Het 28 ste Vlaams Congres van Leraars Wetenschappen gaat door op zaterdag 3 februari 2024 aan de Universiteit Antwerpen, campus Drie Eiken, Universiteitsplein 1, 2610 Wilrijk.

We bieden u naar goede gewoonte een heleboel workshops met (nieuwe) ideeën en inzichten waarin u hopelijk heel wat (didactische) inspiratie vindt, direct in de klas toepasbaar. De workshops komen uit de vakgebieden fysische aardrijkskunde, biologie, chemie, fysica, maar ook er is ook een aanbod aan geïntegreerde, vakoverstijgende en STEM-workshops. Op de didactische beurs zal u kunnen kennismaken met de nieuwste uitgaven van school- en handboeken en de laatste snufjes op gebied van didactisch materiaal.

Deelnemen kost 70 euro.

Vanaf 4 december 2023 zal het programma beschikbaar zijn op www.congreswetenschappen.be.

De inschrijvingen, uitsluitend elektronisch via dezelfde website, openen op 11 december 2023. Op 14 januari 2024 (23:59) worden de inschrijvingen onherroepelijk afgesloten. Leden van VOB, VeLeWe en VLA hebben tot en met 18 december voorrang bij de keuze van de workshops.

Dit congres wordt georganiseerd door 3 lerarenverenigingen: VOB vzw, VeLeWe vzw en VLA vzw. Het wordt mede ondersteund door de Vlaamse overheid, departement Economie, Wetenschap & Innovatie, binnen het actieplan Wetenschapscommunicatie en FRIS.

 

Marleen Van Strydonck, congrescoördinator

 

Datum start
Datum eind
Locatie
Universiteit Antwerpen, campus Drie Eiken
Universiteitsplein 1
2610 Wilrijk.